Eväsmiehet Oy – Referenssi

Ensikohtaamisesta lähtien tuntui hyvälle ajatukselle lähteä Rewindin projektiin mukaan. Tuli konkreettista hyötyä meille mitä asiakas tarvitsee ja haluaa. Lisäksi saatiin uusia asiakkaita. Hyvin positiivinen kokemus. Voimme suositella.

Risto Häkli ja Mika Puurunen

Eväsmiehet Oy

Nykyasiakashaastattelut sekä uusasiakashankinta

Suoritimme ensimmäisen projektin Eväsmiesten kanssa loppuvuonna 2019. Tällöin tehtävämme oli kontaktoida Eväsmiesten nykyisten asiakkaiden lisäksi muutama uusi asiakas. Projekti lähti liikkeelle yhteisellä suunnittelulla, jossa kävimme läpi mitä Eväsmiehet haluavat haastatteluiden avulla saavuttaa liiketoiminnassaan. Projekti meni nappiin, ja Eväsmiehet saivat paljon uutta tietoa siitä millaista uutta tuotetta ja millä tapaa heidän nykyiset asiakkaansa haluavat toimia.

Projektia jatkettiin vuoden 2020 lopulla, kun Eväsmiehet halusivat laajentaa toimintaansa uusiin asiakkaisiin. Tällöin tehtävämme oli etsiä Keski-Suomen sekä Itä-Suomen alueelta Eväsmiehille potentiaalisia uusia asiakkaita. Tämän tiimoilta yhteistyön aloituksia on jo suunniteltu, ja uusia tuloksia vielä hetken odotellaan.

Innostuksen kautta jatkoa projekteille

Eväsmiesten kanssa on jo sovittu jatkosävelet vuoden 2021 alkuun. Jatkon myötä Rewindin tehtävänä on etsiä Eväsmiehille lisää isompia asiakkaita niin Tampereen kuin Oulun seudultakin. Eväsmiehet saivat konkreettista hyötyä uusien asiakkaiden muodossa ja nyt he ymmärtävät paremmin mitä heidän asiakkaansa oikeasti haluavat ja tarvitsevat.